TRADISJONSRIK MAT - HÅNDLAGET - PÅ GAMMELT VIS


Inn i et gammeldags lokale i Sandefjord finnes en herlig dame som med iver og glød forteller om sine produkter, sine ideer, sine ambisjoner.
De er relativt nyåpnet, men produksjonsmetodene for den tradisjonsrike maten de lager er den samme som det var på 1800 tallet.
Klart det gir smak! Opplevelse. Klart det pirrer sansene.  Prøv røkt reinsdyrplomme som skjæres i tynne skiver og serveres med hasselnøtter, nyplukket kantarell og tyttebær. Det smaker bare helt himmelsk. Ikke rart at de leverer råvarer til de beste restauranter! Som alltid besøker Jubilum sine leverandører for å teste og prøve produktene.
Dette var et blinkskudd!
Du vil derfor få tilbud om eksklusive matgaver fra denne leverandøren, som du kan gi til dine ansatte til jul.
 Send en forespørsel til vibeke@jubilum.no så får du vite mer!