FIRMAJULEGAVER

Fiskestang som personlig gave til en ansatt
Når vi får en gave som det ligger omtanke bak så forsterker det gavens verdi. Om du pakker opp gaven fra dine arbeidskolleger på avdelingen og du ser at det er fiskestangen du har ønsket deg i lang tid -og har småpratet om -da kjenner man ekstra sterkt på gleden ved å få en gave.

For det handler ikke bare om å få en "ting" fordi man har vært flink i jobben eller anerkjennelse for et spesielt bidrag til et prosjekt. Det går like mye på at DU har blitt tenkt på. DU har blitt sett. For en individuell gave til en bestemt person vil de fleste huske noen momenter fra hverdagens lunchprat som gjør at gaven er "to the point" hva man ønsker seg.






Firmajulegaven som passer til alle får du hos Jubilum AS
Å finne en felles julegave til alle ansatte i en bedrift som gleder hver enkelt like mye er det informasjon fra bedriften og vår kunnskap om gaveutvalget som gir et veldig godt resultat.

Noen bedrifter jobber mye med alt fra "onboarding" til motivasjonsledelse slik at de til enhver tid er klar over hvilke faktorer som er utløsende for glede og entusiasme hos de ansatte. Andre har behov for denne lille praten for å få synliggjort hva de ønsker med årets julegave.



Uansett så er dette viktige faktorer for oss å kjenne til når vi skal komme med det julegaveforslaget som passer best inn hos dere. Ta kontakt med oss i Jubilum. Vi kan firmagaver. Du finner oss ved å klikke her: Jubilum.no