PREMIERING AV ANSATTE

Se gjerne inn på våre hjemmesider som du finner ved å klikke HER.

Anerkjennelsesprogrammer bidrar til å fremme engasjement, øke produktiviteten og redusere uro på arbeidsplassen. Å lede en avdeling eller et team kan ofte være en utfordrende oppgave i seg selv om man skal sikre at alle ansatte blir engasjert. En utmerkelse, premiering eller en oppmuntring er det beste element til å forsterke effekten.

Her får du 6 årsaker til å feire ansattes prestasjoner!

1. Økt produktivitet
Når ansatte blir anerkjent for godt arbeid, har de en tendens til å gjenta oppførselen  og dermed øke produktiviteten.

2. Positivitet og glede på arbeidsplassen
Glade ansatte bidrar til en god arbeidsplass. Når arbeidsgivere anerkjenner arbeidstakeres arbeidsmoral og setter pris på de små ting og de store prestasjonene, opplever medarbeideren en følelse av stolthet, ikke bare i seg selv, men også det å arbeide for akkurat denne virksomheten.



3. Bekreftelse på arbeidsinnsats
Å gjenkjenne en ansatt sin innsats og verdsette deres evner bygger en viktig binding mellom leder og medarbeider. Denne betingelsen er avgjørende for å bygge et sunt og positivt miljø der ansatte føler seg komfortable med å snakke med sine ledere, og utøve ansvar i sitt arbeid.

4. Anerkjennelses-og motivasjonsprogramemr
Anerkjennelses- og motivasjonsprogrammer er ikke bare til fordel for de ansatte, men også ledelsen. Disse programmene bidrar til å identifisere unike medarbeidere og å flytte dem til rette arbeidsplasser.

5. Lojalitet
En enkel takk eller en markering av en ansatt sin prestasjon kan være alt som behøves for å motivere.

6. Engasjer dine ansatte
Anerkjennelsesprogrammer bidrar til økt arbeidsglede og engasjement for arbeidet som utføres. De fleste bidrar litt ekstra om de har muligheten til å oppnå en ekstra belønning.