REKLAME PRODUKTER

(Klikk deg inn på innlegget for å se filmen. Se gjerne også vår hjemmeside ved å klikke her: www.jubilum.no)

Reklameprodukter er en svært effektiv måte å markedsføre din merkevare eller ditt firmanavn på. Virkningen er umiddelbar, sterk og varig.

Det er i USA målt at mottagere av kampanjeprodukter husker annonsøren 86%. Det er en god grunn til å gi spesialproduserte reklameartikler til publikum. Spesialproduksjon kan innebære alt fra å finne produkter i de rette logofarger, trykk av logo eller på annen måte gi produktet en gjenkjenning til din bedrift.

En "give-away" til å dele ut på en messe, en gratis gave som legges ved et kjøp eller en firmagave kan utvide bevissthet om ditt merke, tiltrekke og beholde kunder og bygge medarbeider tilfredshet og lojalitet. Investering i salgsfremmende reklameprodukter gir en beviselig høy avkastning på bruk av markedsføringsmidler.


Vi i Jubilum tilbyr våre kunder produkter og løsninger tilpasset budsjettet.  Vi tilbyr de beste produktene til best mulig pris for å sikre synlighet og konsistens i merkevaren din. Nettbutikken vår gjør bestillingen enkel, forenkler lagerstyring, gir et konsistent utseende og opplevelse av alle produktene og bidrar til en stor merverdi.

Kontakt oss for gode tilbud til din bedrift!