PLANLEGGER DU ET EVENT?

Så husk dette ...


Skal du organisere et forretningsarrangement denne våren eller sommeren? Kanskje er du allerede i ferd med å planlegge? Vel, da er det noen ting vi vil minne deg om for å gjøre arrangementet ekstra minneverdig.
Forretningsarrangementer blir vanligvis verdsatt og gir deg muligheten til å styrke både merkevaren og forholdet ditt. De positive effektene er mange, uansett om det er et lite kick-off for ditt eget personale eller en større begivenhet som inkluderer både ansatte og kunder.

Denne tiden på året er det veldig populært å organisere arrangementer med fokus på sport og utendørsaktiviteter. Og hvorfor ikke, det er få ting i verden som er så allment engasjerende for så mange mennesker som sport og trening. Kombiner aktiviteter som disse med god mat og underholdning, og du har et stort potensial for å skape en vellykket  opplevelse.


HUSK Å KJØPE INN REKLAMEPRODUKTER

Når du planlegger en begivenhet, er det lett å bruke for mye tid og energi på aktivitetene, maten og alt annet som kommer til å skje at du glemmer eller ikke har tid til å markedsføre riktig. Annonsering på forhånd, å sende ut invitasjoner og motta varsler er åpenbart en prioritet, men et arrangement gir langt flere muligheter for markedsføring enn det.

Ved å bruke salgsfremmende produkter, vil du kunne forbedre opplevelsen og gi dine kunder / ansatte noe permanent for å minne dem om din bedrift lenge etter at arrangementet er over. Også generelt har denne typen markedsføring en større verdi for mottakeren og er rimeligere enn mange andre markedsføringsalternativer.
Se et utvalg HER eller spør oss om mulighetene.


BESTILL I TID FOR Å VÆRE SIKKER AT DU FÅR DET DU VIL LIKE!

Så husk kampanjeproduktene når du planlegger vår- og sommerhendelser. Kanskje dette betyr at du vil gi ut spesielle vannflasker når bedriftens lag deltar i en løpende konkurranse eller caps med logoen din for den kommende golfturneringen du arrangerer. Kanskje du vil gi alle som går på spillkvelden din på hesteveddeløpsbanen en salgsfremmende penn for å plassere sine innsatser, eller en corporate sweatshirt for fotballkampen du inviterte til. Enten du organiserer din egen begivenhet eller sponser noen andres, vil det alltid være passende produkter for å markedsføre deg selv. Bare prøv å sett til side litt tid til å tenke på hva som passer best for  anledningen. Eller spør Jubilum om råd.



Tekst omarbeidet etter: "Ingli-Sweden"